De RTC

De RTC is de grootste taxicentrale van Rotterdam en werkt met zorgvuldig geselecteerde aangesloten taxiondernemers. Behalve luxe 4- en 5-persoonstaxi’s rijden er ook speciaal aangepaste rolstoelvoertuigen en 8-persoonsbusjes met extra bagageruimte voor bijvoorbeeld luchthavenvervoer.

De RTC heeft bovendien een zogenaamde Ecovloot. Een duurzame vloot bestaande uit tientallen milieuvriendelijke taxi’s en busjes op aardgas en elektriciteit. Er zijn ook 100% elektrische voertuigen, BYD of Tesla, beschikbaar voor de verhuur, met of zonder chauffeur. De RTC wil voorloper zijn op het gebied van duurzaam personenvervoer en spant zich daar actief en voortdurend voor in.

RTC-Taxi's

Een taxi kan besteld worden via de RTC App, telefonisch, en op de diverse standplaatsen. Vervoer naar een luchthaven kan worden besteld en betaald via de website. En na een avondje uit kan de horecagelegenheid een RTC taxi laten voorrijden. Veilig en betrouwbaar.

Alle chauffeurs worden in de eigen bedrijfsschool uitvoerig opgeleid in stratenkennis, klantvriendelijkheid en veiligheid. Zowel de bestuurders als de voertuigen voldoen aan alle eisen van de (R)TX kwaliteitskeurmerken. Schone, moderne en veilige voertuigen, voorzien van cameratoezicht en GPS zorgen voor een betrouwbare rit die de passagier bovendien met pin of creditcard kan betalen.

Dus, voor een taxi in de regio Groot Rotterdam én landelijk, de RTC verzorgt het, met aandacht en kwaliteit. De slogan van de RTC is niet voor niets ‘Wie rijdt er niet mee!’.

Rotterdamse Taxi Centrale RTC N.V.
Keenstraat 46
3044 CD Rotterdam
T: 010-462 60 60

E: info@rtcnv.nl
W: Rotterdamse Taxi Centrale
W: Airport Taxi
F: Facebook RTC Taximagazine
T: @RTCtaxi