fredict

ICT is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Vrijwel elk bedrijf is geautomatiseerd en afhankelijk van ICT-diensten. Bestanden worden gedeeld en opgeslagen op servers. Er zijn netwerken actief. Medewerkers bevinden zich door het hele land, communiceren, versturen e-mails en veel bedrijven hebben een eigen internetsite.

fredict-slogan

ICT-oplossingen op maat

Met fredict weet u zeker dat uw netwerk, bedrijfsinformatie en programma’s in goede handen zijn. Als betrouwbare en ervaren partner in ICT bieden zij u talloze oplossingen voor een efficiënte, productieve, veilige en overzichtelijke bedrijfsvoering, zodat u de business op koers kunt houden.

Kortom, ICT is overal. Maar wordt er ook overal zorgvuldig mee omgesprongen? Heeft u inzicht in de programma’s en netwerken binnen uw bedrijf? Wordt er optimaal gebruik van gemaakt? Weet u wat u betaalt aan het in stand houden en eventueel verbeteren van uw ICT-omgeving? Of ziet u door de bomen het bos niet meer?

Eigenaar Fred Schreuders: “Wij hebben een jarenlange ervaring in automatisering en biedt u talloze oplossingen voor een efficiënte, productieve, veilige en overzichtelijke bedrijfsvoering. Hiervoor verzorgen wij uw hosting, beheer, webtools en cloud diensten tot VoIP, mobiel, online backup en Software As A Service.”

form it. frame it. fredict

logo-fredict

fredict
Rotterdamse Rijweg 200
3042 AV Rotterdam
T: 010 – 820 82 22

E: solutions@fredict.nl
W: FredICT