Jack F Kerklaan en Ed Aldus met de Rotterdam Scheurkalender 2014

Jack F. Kerklaan gaat nog eens 10 Scheurkalenders bij u thuis brengen!

Het scheuren langs de deuren met de Rotterdam Scheurkalender 2014 door heer Jack F. Kerklaan wordt zelfs door sommige Rotterdammers als positief ervaren. Wij wilden JFK nog verbieden om dit te doen, omdat dit wel eens heel vervelend zou kunnen gaan uitpakken, met zo’n motor-rijdende mafketel in je straat. Maar het pakt zelfs zo goed uit dat mensen ons hier over gaan mailen.

Jack F Kerklaan en Ed Aldus met de Rotterdam Scheurkalender 2014

Jack F Kerklaan en weerman Ed Aldus met de Rotterdam Scheurkalender 2014

Actie verlengen

Inmiddels hebben we besloten om JFK nog maar een keer bij tien mensen langs te sturen. Hoewel hij hier over zelf nog niet geconsulteerd is, is niet interessant en kan ons niet boeien. Overigens is het opmerkelijk dat we geen fotomateriaal hebben binnen gekregen over de bezorging. Wij zijn de komende dagen bezig met een onderzoek of Jack F. de onderstaande mailtjes niet zelf op slinkse wijze onze kant op heeft gestuurd. Wij houden u op de hoogte.

HIER>>> was de Rotterdam Scheurkalender 2014 ooit te bestellen.

We vinden het leuk?

Hier positieve reactie 1:

Hahaha, SinterJack is vanavond langs geweest: hartelijk bedankt voor de persoonlijke bezorging van de scheurkalenders! Ze zijn nog ruim op tijd om door deze Rotterdamse Scheurpiet in de schoenen te bezorgen.

Groeten, Melanie

Hier positieve reactie 2:

Heerlijk gelachen met die Jack, hij mag vaker langskomen!!!!

Groet John

Hier positieve reactie 3:

Ik vond het een enorme leuke actie van Rotterdam op de Kaart, het langs brengen van de Scheurkalender. Kunnen we Jack Kerklaan ook boeken voor de 50ste verjaardag van mijn man?

Met vriendelijke groeten,

Louise