Piecom Cleaning Products

Als grootste WC-papierverstrekker van Nederland heeft Piecom Cleaning Products intieme relaties met vele Rotterdammers en andere toiletbezoekers in Nederland. Maar, Piecom is meer, Piecom is totaalleverancier voor de professionele schoonmaak: altijd voordelig, duurzame kwaliteit en waar nodig, maatwerk!

Piecom geregeld!

Frank Laurentius en zijn team voorzien u van advies, verzorgen opleidingen en leveren snel en betrouwbaar. Laurentius: “Wij leveren producten van alle gerenommeerde fabrikanten en ons eigen Piecom Private Ecolabel. Wij beschikken over een eigen technische dienst want continuïteit is van essentieel belang binnen het schoonmaakproces. Al onze medewerkers zijn vakkundig opgeleid en VCA gecertificeerd. Wij denken graag met u mee. Vanuit onze kennis en ervaring zijn wij in staat u de best passende oplossingen aan te dragen.”

logo-piecom

U vindt ons overal…
Het kantoor, logistiek centrum, showroom en technische dienst zijn gevestigd aan de Bovendijk, te Rotterdam. De afgelopen jaren heeft Piecom veel ervaring opgedaan met fijnmazige distributie aan relaties verdeeld over het land. Deze logistieke dienstverlening voor ruim 1.000 afleveradressen in Nederland, België en Duitsland wordt uitgevoerd in eigen beheer. Uw bestellingen kunt u vanzelfsprekend aan de Bovendijk ophalen. Piecom ISO 9001 en 14001 gecertificeerd.

Piecom is…

1. Altijd Voordelig
Wij zijn altijd voordelig voor onze klanten op basis van het totaalpakket en service. Ook zijn wij bereid op basis van transparantie mee te denken in het realiseren van de doelstellingen ten aanzien van de beoogde besparingen ten opzichte van uw huidige inkoopkosten.

2. Duurzame Kwaliteit
Wij leveren duurzame kwaliteit doordat wij met gerenommeerde fabrikanten samen werken en het totaalpakket van onze klanten op het gebruik in de praktijk toetsen. Waar mogelijk zullen wij met verbeteringsvoorstellen komen en het assortiment optimaliseren met alternatieven of innovaties met een duurzame prijs-/kwaliteit verhouding.

3. Maatwerk
Wij leveren maatwerk omdat wij klantgericht zijn en de wensen en behoeften van u als organisatie passend zullen invullen. Dit geldt zowel voor het assortiment, de producten en systemen, de opslag, de wijze van distributie, de bestelwijze, de leveringscondities, de ondersteuning op locatie, de advisering en training van uw medewerkers.

Bent u op zoek naar een voordelige werkwijze, wilt u MVO verantwoord schoonmaken of heeft u behoefte aan maatwerk? Laat u informeren over de mogelijkheden om ook het Piecom Geregeld te krijgen!

Piecom Cleaning Products
Bovendijk 217
3045 PD Rotterdam

T: 010 – 461 45 25
W: www.piecom.nl
E: info@piecom.nl