Rotterdam op de Kaart, deel 17

Rotterdam op de Kaart, deel 17: 41 verkocht en 5 sponsoren!

Ja, het kan nog gekker, je belooft mensen een boek wat er nog niet is en ze kopen het gewoon en masse van ons! Binnenkort gaan we op deze wijze ook resorts in Saoudi-Arabië verkopen, scheeps CV’s en aandelen voor het delven van het nog te vinden metaal alustradium. Jack F. Kerklaan heeft inmiddels al een afspraak in het programma Business Class van Harry Mens, om deze laatste drie producten in het aanbod van het imperium Rotterdam op de Kaart goed voor het voetlicht te brengen.

Rotterdam op de Kaart, deel 17

Hoewel die laatste drie voorbeelden inderdaad op een prima wijze door anderen zijn uitgevoerd, zijn wij, Jack F. Kerklaan, Okkie Vijfvinkel en Fred Burggraaf serieus aan de slag om het boek Rotterdam op de Kaart, deel 17, in de steigers te zetten. En ook voor u geldt nog in de voorverkoop de doodordinaire prijspakkerprijs van € 10,- in plaats van de winkelprijs van € 14,95.

Bedrijven kunnen een gesponsord verhaal in het boek krijgen voor € 399,-. HIER>>> vindt u meer informatie voor bedrijven en sponsoring van Deel 17, van het boek Rotterdam op de Kaart.

Maar waar het boek nu over? Nou het zal u niet verbazen dat het boek gaat gaat over het mooie plaatsje Barger Compascuum in Drenthe. Nee, natuurlijk niet, het boek gaat Ech Wel over Rotterdam. Verhalen over R’damse sport(-ers), R’dams (vr-)eten, R’damse bijnamerietjes, Jack F. Kerkeliaanse kretologietjes en fifolsietjes, beroemde Rotterdammers, kunst, cultuur en architectuur. Het worden 120 geweldige pagina’s.

En… Aandeelhouder van Rotterdam

Als u nu intekent wordt U gelijktijdig aandeelhouder van de Eerste Rotterdamse Aandeelhoudersmaatschappij (Eeraanmij). U wordt daarmee een beetje eigenaar van Rotterdam. ’t Is niks, maar dan heb je ook niks… Maar het is wel leuk en u krijgt een eervolle vermelding in het aandeelhoudersregister van Eeraanmij.

HIER>>> kunt u de boeken met korting in de voorverkoop bestellen…