Schildersbedrijf Hoftijzer

Wat meer dan 125 jaar geleden is begonnen als een ambachtelijk schildersbedrijf, is in de loop der jaren ontwikkeld tot een moderne, middelgrote onderneming, die – naast het traditionele schilderwerk – op professionele wijze strategisch en resultaatgericht vastgoedonderhoud pleegt onder de noemer Resultaatgericht Samenwerken (RGS).

Van Nelle

Schildersbedrijf Hoftijzer zet ook het Van Nelle gebouw strak in de verf

Zowel totaal als gevelonderhoud met complete vervanging van de bouwdelen tot en met conservering en schilderwerk wordt door Hoftijzer professioneel uitgevoerd. Een grote diversiteit aan werkzaamheden, klantvriendelijke benadering en oog voor kwaliteit. Dit heeft geresulteerd in veel tevreden opdrachtgevers.
Hoftijzer werkt voor woningbouwcorporaties, openbare nutsbedrijven, overheid- en semioverheidsbedrijven, scholenverenigingen, haven- en overslagbedrijven, petrochemische industrieën, verenigingen van eigenaren en in de toekomst wellicht voor u.

Schildersbedrijf Hoftijzer: van ambachtelijk schilderwerk tot Resultaatgericht Samenwerken

Wie een project aan ons toevertrouwt, kan ervan op aan dat er kwaliteit, en wanneer gewenst, maatwerk wordt geleverd binnen het overeengekomen tijdsbestek. Of het een groot werk betreft, of dat wij de kwast als een penseel moeten hanteren, wij volbrengen iedere opdracht naar úw wens. Niet alleen omdat wij meer dan 125 jaar ervaring hebben, maar vooral omdat de klant bij ons centraal staat.
Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Omdat Schildersbedrijf Hoftijzer gelooft in duurzaamheid als bedrijfsstrategie is het zich ervan bewust dat dit alleen haalbaar is wanneer het Maatschappelijk Verantwoord Onderneemt. Dit doen we dan ook met volle overtuiging. Niet alleen omdat het moet, maar ook omdat het hoort en loont. Bewustwording wat betreft het materiaalgebruik, het actief reduceren van milieuschadelijke stoffen en een zo efficiënt mogelijk logistiek beleid dragen hier allemaal aan bij.

Schildersbedrijf Hoftijzer
Veldkersweg 29
3053 JR Rotterdam

E: info@hoftijzer.nl
W: www.hoftijzer.nl