Koopt het boek Rotterdam op de Kaart

Koop het boek “Rotterdam op de Kaart, deel 17” in de voorverkoop met korting

Het moest er van komen: het boek “Rotterdam op de Kaart, deel 17” en u kunt daarbij enorm helpen. U kunt bij ons, Jack F. Kerklaan, Okkie Vijfvinkel en Fred Burggraaf, nu al voor € 10,- een nog te verschijnen boek aanschaffen. De winkelprijs zal € 14,95 bedragen. Door nu al een boek aan te schaffen bespaart u bijna € 5,- en kunt u zich een paar maanden verheugen op dit geweldige en nu al legendarische schotsschrift. En eind mei is het zover… Dan wordt het boek gepresenteerd en wordt u ook zeker uitgenodigd. Wij zullen u het boek persoonlijk uitreiken op de beregezellige Rotterdamsche boekpresentatie!

Bedrijven kunnen een gesponsord verhaal in het boek krijgen voor € 399,-. HIER>>> vindt u meer informatie voor bedrijven en sponsoring van Deel 17, van het boek Rotterdam op de Kaart.

Teken in op het boek

Maar waar het boek nu over? Nou het zal u niet verbazen dat het boek gaat gaat over het mooie plaatsje Barger Compascuum in Drenthe. Nee, natuurlijk niet, het boek gaat Ech Wel over Rotterdam. Verhalen over R’damse sport(-ers), R’dams (vr-)eten, R’damse bijnamerietjes, Jack F. Kerkeliaanse kretologietjes en fifolsietjes, beroemde Rotterdammers, kunst, cultuur en architectuur. Het worden 120 geweldige pagina’s in full color.

En… Aandeelhouder van Rotterdam

Als u nu intekent wordt U gelijktijdig aandeelhouder van de Eerste Rotterdamse Aandeelhoudersmaatschappij (Eeraanmij). U wordt daarmee een beetje eigenaar van Rotterdam. ’t Is niks, maar dan heb je ook niks… Maar het is wel leuk en u krijgt een eervolle vermelding in het aandeelhoudersregister van Eeraanmij.

Hieronder kunt u uw boeken bestellen:

Ja, ik wil graag het volgende:

Één of meer boeken van Rotterdam op de Kaart, Deel 17 á € 10,-

Aantal boeken


NAW Gegevens

Uw naam

Uw bedrijfsnaam

Uw adres

Uw postcode en plaats

Uw telefoonnummer

Uw email (verplicht)

Hieronder kunt u vragen stellen en uw opmerkingen maken